Beton & Fundament
Murer & Aut.Kloakmester Anders Simonsen ApS opbygger fundamenter til alle former for bygninger. Vi leverer en grundig rådgivning før arbejdet påbegyndes og garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det arbejde, vi udfører.

En stabil grund for dit byggeri
Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset. Derfor er det afgørende, at arbejdet udføres professionelt.

Murer & Aut. Kloakmester Anders Simonsen ApS er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus.

VI SIKRER JERES FUNDAMENT

Standard fundament
Udgrave fundament 20 cm bredt og 90 cm dyb. Udstøbe med beton 8 mpa. Der afsluttes med Leca blok som pudses. Muldjord udgraves max 25 cm, indbygge fyldgrus afrettet og isoleret. Støbning af 100 mm betondæk i styrke 12 mpa.

Forstærket fundament
Udgrave fundament 30 cm bredt og 90 cm dyb med 2 eller 3 armeringsjern i top og bund. Udstøbes i styrke 16 mpa, faststøbt jernstrittere pr 50 cm, som bukkes ind i betondæk, Der afsluttes med Leca blok som pudses. Muldjord udgraves max 25 cm, indbygge fyldgrus afrettet og isoleret. Udlægge jernnet som fastbindes i jernstrittere, samt udstøbe 120 mm betondæk i styrke 20-25 mpa.

Borede fundament

Pæleborede fundamenter Ø60 eller Ø80

Støbning af dobbeltarmeret betonplade 16-18 cm tyk

Derpå påmures blokke og lægges isolering

Støbning af 100 mm betondæk.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.


Samarbejdspartnere

Benyt venligst kontaktformularen for at skrive til os.

Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os